брандинг

брандинг

Ние ще Ви окажем съдействие при конструирането и развиването на уникална бранд индивидуалност, с която да изпъкнете на пазара. Ще спечелим доверието на Вашите потребители и ще повишим стойността на Вашите продукти чрез предоставяне на последователно съдържание с емоционално въздействие. Нашата цел е Вие да получите най-задоволителните резултати и да насочим Вашите клиенти към високо оценяване и съзнателно избиране на Вашия бранд.

криейтив

криейтив

За нас вдъхновението започва с познанието и оживява чрез креативността. Това е причината нашите иновативни идеи да са базирани на обстойно разбиране на нашите цели и таргетирани групи. В процеса на разработване на креативни и иновативни концепции за Вашите продукти, ние целим те да се откроят и да оставят дълготрайна следа. С наша помощ Вие може да имате една уникална чисто нова визия.

дигитални

дигитални

Ние сме специалисти по дигитален маркетинг и създаваме кампании, които привличат нови клиенти, изграждат по-висока разпознаваемост и същевременно запазват потребителските права. Като екип, ние имаме много високо организационно ниво, което е от голяма необходимост за работа, състояща се от управление на канали, съчетаване на SEO, онлайн маркетинг и анализи. Предоставяме онлайн изживяване на публиката, следователно потребителят подпомага маркетинга.

медиа

медиа

Необхватното разнообразие от мрежи и медии е предизвикателство, пред което агенциите се изправят. Ние притежаваме нужните знания за ефикасно съчетаване на всички ресурси, с цел достигане до таргет публиките. Отделяме време да изслушаме и разберем Вашите проблеми. Градим отвътре навън и разработваме иновативни медийни планове, както и координиран микс от релевантна медия, успешно свързваща се с креативните истории на бранда.

стратегия

стратегия

Пазарната динамика и повишената конкуренция изискват обмислени решения и ефективно планиране. С наша помощ Вие ще можете да осъществите Вашите идеи чрез разкриване на нови възможности и изграждане на уместни стратегии, насочени към служителите, брандовете, клиентите и конкурентите. На базата на детайлен анализ на пазара и участниците там, ние изграждаме маркетинг стратегията. След което, уточняваме стъпките за достигане на целите и разпределяме по най-добрия начин нужните ресурси.

ПР

ПР

Независимо дали изисквате рекламна кампания за продукт, събитиен мениджмънт, кризисен ПР, спонсорство или КСО, нашите ПР услуги могат да покрият всичко изброено. Можем да Ви предложим продуктов пакет, ефективен от концепцията до изпълнението. Ще изпратим посланието по Ваш адрес до правилните хора по подходящия начин. Без съмнение, ние умеем да селектираме най-добрите медиатори за промотирането на Вашите продукти и идеи.

проучвания

проучвания

Информацията е съществен компонент при успешното управление на всяка организация. Като компания с желание за развитие на Вашия бранд, Вие ще видите предимство в това да има регулярна практика за провеждане на проучване. За Ваше удобство, ние ще свършим всичко - от извършване на изследването до финалния анализ. Накрая Вие получавате всички специфики за бранда, публиката, услугите, продуктите и пазара.

уеб

уеб

Перфектен начин да се представи Вашият бранд пред аудиторията е визуализирането му чрез дигитален уебсайт. Затова ние Ви предлагаме цялостни и персонализирани услуги за разработване на различни бизнеси. От изграждане на атрактивни уеб визии до оптимизиране на мобилни страници – нашата широка гама от дизайн услуги се напасва с всичките нужди на Вашите брандове. Ние специализираме в превръщането на Вашите мисли и идеи във висококачествени уебсайтове.

работодателска марка

работодателска марка

Тази услуга може да Ви помогне да изградите стабилна работодателска марка, която да се превърне в любима за служителите Ви и същевременно да бъде предпочитана от талантите във Вашата работна сфера. Ние силно вярваме, че за да бъде една марка обичана от потребителите, е ключово най-напред да подпомогнете Вашите служители да заобичат самата марка. Това, което ние предлагаме като вид услуга е да подобрим имиджа Ви като работодател и да повишим удовлетвореността на служителите Ви.